Det har nu gått några år sen jag började på last centralen. Jag arbetar där lite då och då när jag får tid över, delvis för att det är bra betalt. Men också för att det är grymma kollegor och även ett roligt och bra arbete. Dock har jag nu de två senaste åren tyckt att det varit lite väl tungt och bära alla stora partier som vi ändå gör, detta har påverkat mig och jag har varit nära på att sluta ett par gånger. 

Det är där mina härliga kollegor kommer in, dem har pushat mig att vara kvar för dem har hört rykten av att chefen varit i kontakt med ABUS kransystem. Detta fångade min uppmärksamhet för jag förstod att om vi skulle få in en enbalkstravers i hallen skulle det underlätta vårt tunga arbete enormt i slutendan.

Jag blev tillslut övertalad av kollegorna och när nästan ett och ett halvt år hade passerat förbi var det klart! Inom 2 månader skulle det sitta en hjälpsam kran i taket, kollegorna och jag jublade och tackade chefen för denna investering. Detta kommer hjälpa oss som arbetare, men också skapa högre lönsamhet då vi faktiskt kan effektivisera arbetet med ett effektfullt kransystem.

Så nu lär jag väll bli kvar på mitt extra kneg ännu längre, men det är gött med lite extra cash i fickan varje månad. Och nu blir det dessutom inte lika tungt längre. Grymt tycker jag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.