Vad bekväm man blivit numera. Tar bilen överallt, betalar hellre för tjänster än att utföra dom själv och köper mer än gärna färdiglagad mat. 

Ni vet när man är så lat att man handlar allt på nätet haha. Till och med så att jag beställer nicotine pouches online, så himla smidigt att beställa från snusme.com. Jennie älskar att sitta på söndagar och beställa mat för kommande vecka så plockar jag bara upp det på vägen hem från jobbet på tisdag. På måndagar beställer vi alltid mat ute, har blivit en liten tradition att göra något roligt av första dagen efter helgen, så man ser fram även mot det.

Beställde en gungställning som kommer här om några dagarn, lat och bekväm som man är så är man ju sådär sugen på att montera den, det är inte en liten ställning vi köpte. Kanske kan be min systerson att komma hit och montera mot en peng. Är det värt 500 kr för att få den monterad? 🙂 Det är säkert två-tre timmars jobb så det får det vara värt. Kan bjuda på lite pizza också så blir han säkert nöjd. Barnen fick gungställningen i sommarpresent eftersom vi inte kommer ha tid att åka utomlands i sommar då jag och sambon inte fick semester samtidigt, känns som en bra kompromiss. 

Nu ska jag åka och hämta sonen. Ha det!

Leave a Reply

Your email address will not be published.