MENY:
Sätta in annons Ta bort annons
Startsidan


Jarlaberg.nu kategori – Sällskapsdjur & tillbehör


7 Hamstrar köpes!
Annonsnummer: 33 Datum: 29/03/2021
Kontakt: Pelle

Diligensvägen 10

13148, Nacka

Telefon:
E-mail: pelle@hotmail.com
Hemsida:


Beskrivning

Hejsan!

Jag är intresserad av att köpa 7 hamsterungar. om någon har hamsterungar här i jarlaberg så maila mej!!! Tack o hej!


Söta hamsterungar SÄLJES
Annonsnummer: 27 Datum: 20/10/2021
Kontakt: Christoffer Sjöblom

Diligensvägen 86

131 48, Nacka (SÅKLART!)

Telefon:
08-716 62 90
E-mail: toppe_cool@spray.se
Hemsida:


Beskrivning

Hej!Mina två hamstrar (Bianca och Haddock) har nyligen fått fyra små söta ungar. De är av rasen Vintervita dvärhamstrar och är myyycket söta. De är vita med ett grått streck på ryggen och vissa har lite grått på huvudet också. Om du vill komma och titta eller vill ha bilder så kan du maila eller ringa till mig (sök efter Christoffer). Priset blir 50 kronor styck och om du ska köpa två får du inte köpa en hane och en hona (eftersom det inte är bra om de får ungar då).


3 söta hamsterhonor säljes BILLIGT
Annonsnummer: 26 Datum: 20/10/2021
Kontakt: Nini Sjöblom

Telefon:
E-mail: nini_flowergirl@hotmail.com
Hemsida: http://hem.passagen.se/gronsaksmix


Beskrivning

Hejsan!Jag har ganska nyligen köpt tre små hamsterhonor. Men nu har jag insett att jag tyvärr inte har all den tid jag skulle vilja ge dem, mycket pga att min kaninuppfödning troligen blir större snart. Jag vill att de ska få det så bra som möjligt så jag säljer dem billigt till någon som har tid och intresse. Fakta om hamstrarna:

De är tre stycken honor av rasen roborovski dvärghamster. För kort kan du maila mig eller så kan du ringa och bestämma tid då du får träffa dem. Två av dem är lite vilda men det går att hålla i dem om man är försiktig. De heter Sprite och Fanta. Sedan har vi den lite lugnare tjejen, hon heter Fanta och är väldigt lätthanterlig. Jag vill helst inte skilja dem åt så jag säljer alla tre för 100 kronor. Om du vill ha bur (eller snarare ett litet terrarium) med så läggs 100 kronor på priset. Du kan höra av dig till mig via telefon (sök Nini) eller mail.Powered by e-Classifieds.net. Copyright © 1995-2001 Hagen Software Inc. All rights reserved.